Το cssigniter αναζητά front-end developer

Μετά από μια εξωφρενική πορεία τις τελευταίες 150 ημέρες, ήρθε η ώρα η οικογένεια του cssigniter να μεγαλώσει. Πριν αρχίσουμε την αναζήτηση στα άγρια interwebs και γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τη κατάσταση που επικρατεί γύρω μας, αποφασίσαμε πρώτα να δούμε μήπως και βρούμε κάποιον/α εδώ, στην Ελλάδα.

H αποστολή:

Παραλαμβάνεις 2 themes το μήνα σε μορφή PSD και τα μεταφέρεις στο browser. That’s all.

Τι ψάχνουμε:

  • Πολύ καλή γνώση HTML5/CSS3. Έχεις άποψη για τα νέα HTML5 tags και χρησιμοποιείς CSS3 ρεαλιστικά χωρίς να απευθύνεσαι μόνο σε nightly εκδόσεις των browsers. Δεν αγαπάμε IE αλλά υπάρχει στη ζωή μας.
  • Javascript / jQuery. Προσπαθείς να βρίσκεις λύσεις πριν απλά “πετάξεις” άλλο ένα plugin για να κάνεις τη δουλειά. Γενικά δε ψάχνουμε για Ninja/Warrior/Master κλπ αλλά για κάποιον με καλή εμπειρία.
  • Επαφή με το WordPress. Δε μας ενδιαφέρει μεγάλη εμπειρία σε αυτό το κομμάτι αλλά γνωρίζεις πάνω κάτω τι παίζει σε ένα WordPress theme.
  • Δε μας ενδιαφέρει να γνωρίζεις να σχεδιάζεις στο Photoshop αλλά γνωρίζεις πως να μεταφέρεις γρήγορα όλα τα γραφικά που χρειάζεσαι από ένα PSD αρχείο. Χρησιμοποιείς sprites.
  • Responsive web design. Δεν ψάχνουμε τον Ethan Marcotte μιας και τα themes περιέχουν media queries για συγκεκριμένα breakpoints και χρησιμοποιούμε ένα μικρό grid framework.
  • Θα πρέπει να έχεις πρόσβαση σε Windows based browsers αλλά και σε Mac. Αν είσαι αυτός/η που ψάχνουμε και δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, θα βρούμε μια λύση εμείς για σένα.

Τι προσφέρουμε:

  •  Να ξεκινήσουμε με τα σημαντικά. Η αμοιβή είναι καλή και γίνεται ανά theme. Αν μπορέσεις να “κόψεις” πάνω από τα 2 themes / μήνα που ζητάμε και μπορείς να φτάσεις π.χ. τα 4 themes το μήνα, θα πληρωθείς για 4 themes. Plain and simple.
  • Δεν υπάρχει ωράριο. Υπάρχουν όμως (ρεαλιστικά) deadlines. Δούλεψε όπου θέλεις, όποτε θέλεις, όσο θέλεις αρκεί να είσαι συνεπείς με τις ημερομηνίες. Η μισή ομάδα δουλεύει normal ώρες, ενώ η άλλη μισή μετράει τα άστρα οπότε θα υπάρχει πάντα κάποιος τριγύρω αν χρειαστείς κάτι.
  • Ρεαλισμό. Ναι, αν τον θεωρείς δεδομένο δεν είναι, οπότε σου λέμε από τώρα πως δε θα έρθεις αντιμέτωπος/η με υπερβολές και “αφεντικοσυμπεριφορές”.
  • Βιβλία, software και πρόσβαση σε online paid content (online publications, tutorials, conferences etc).

Αν λοιπόν σε ενδιαφέρει στείλε μας ένα βιογραφικό σου ή μια λίστα με projects που έχεις δουλέψεις (και φυσικά το ρόλο σου σε αυτά) στο info@cssigniter.com. Μη ξοδέψεις χρόνο για να φτιάξεις το τέλειο βιογραφικό και μην αναλωθείς σε λεπτομέρειες. Η δουλειά είναι πολύ συγκεκριμένη οπότε απλά δείξε μας πως το έχεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *