Το 2010 ήταν μια κακή χρονιά απ’ όλες τις απόψεις. Ήταν και η χρονιά που αποφάσισα να ασχοληθώ με το WordPress theming. Όχι από επιλογή αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση. Το CSSIgniter βγήκε στον αέρα κάποια στιγμή τον Σεπτέμβριο του 2010 και ήταν η απόλυτη καταστροφή. Το project πάγωσε και το έβγαλα πάλι από το συρτάρι το 2012. Τα πράγματα πήγαν λίγο καλύτερα. 9 χρόνια μετά, πλέον αποτελεί το έργο της ζωής μου και είμαι πολύ περήφανος για το συγκεκριμένο project.

Highlights

WordPress.com

Η συνεργασία μας με την Automattic. To CSSIgniter είναι ο ένας από τους δεκαπέντε παρόχους themes για το wordpress.com σε όλο τον κόσμο.

WooCommerce.com

Πάλι η συνεργασία μας με την Automattic αλλά αυτή τη φορά στο woocommerce.com. Είχαμε τη τύχη να είμαστε μέσα στους 10 πρώτους theme providers που έλαβαν πρόσκληση δημιουργίας theme για το woocommerce.com.

webacademy.gr

Μαθήματα UI, UX, HTML και CSS για όλους εμάς τους υπόλοιπους. Πρόκειται για ένα video course που ετοιμάζω και θα είναι διαθέσιμο μέσα στο 2022. Αν θέλεις να ενημερώνεσαι για το συγκεκριμένο project μπορείς να γραφτείς στο newsletter, να ακολουθήσεις τη σελίδα στο Facebook αλλά και τον λογαριασμό του στο Twitter.

,Μάθε περισσότερα